070 940 90 69 carina@clmdogs.se

Lovemix ”Kiss my Ass” VÄSSA

Född 2014-12-20
HD B ED 0

M: Lovemix Best Hippie
F: Thelook: Red-Hot BBQ

Svensk Sökchampion.
DM vinnare sök 2018, 2019.
Hallandsmästare Bruks 2018, 2019.
SM Sök 2019, plac 5.
Lydnad klass 3.
Rallydiplom N-F-A.

Vässa är en rolig tjej som gett mig många glada skratt. Tyvärr har hennes liv varit kantat av en mängd skador som avlöst varandra.
Under hennes första löp blev hon så låg att man misstänkte Addisons sjukdom. Hennes puls sjönk från normala 60 ända ner till 38! Efter tre krångliga löp blev det en kastration. Hon är op för tonsillit 2 ggr. Hon har brutit sin svans, men den lyckades vi mot alla odds få att läka.
Under 2020 var hon skadad hela året. Först en svårupptäckt Triceps som tog hela 6 månader att lokalisera. När den skadan var färdigbehandlad och vi så sakta drog igång träningen i söket igen för att försvara vår DM och Hallandstitel för tredje året i rad, var hon plötsligt halt på vänster bakben. Hon behandlades för en knäledsinflammation. Efter 3 månaders vila, började jag sakta att bygga upp henne igen. Det blev bakslag direkt. Iväg och röntgade rygg, höfter, bägge bakbenen och tårna. Ingen atros, inget trasigt korsband, fin rygg och fina höfter, men en skada på ett av dom två små fallabellabenen som sitter bakom knät.

Nu har vi det att utgå ifrån och börjar sakta om igen. För Vässas skull hoppas jag att hon får bli frisk och komma tillbaka till våra roliga träningar och tävlingar tillsammans många år till.