Sommarläger 2022!

Vår och sommar 2022 kommer jag att erbjuda ett antal läger på CLMDOGS i Gällared som ligger knappt tio minuter öster om Ullared.

 

TIDER:
Varje läger innefattar 2 dagar, dock varierar dagarna vecka från vecka. Tiderna är dock alltid detsamma.
Dag 1, KL: 9-17, Dag 2, KL: 9-16, med avbrott för lunch.
Varje läger har sex platser att erbjuda.

TRÄNINGEN:
Jag kommer att individanpassa träningen efter varje ekipage, oavsett om det gäller lydnadslydnad, brukslydnad,  eller i specialerna sök, spår eller uppletande. Vi kommer att blanda den praktiska träningen med teori. Du som anmäler bör vara tävlingsinriktad. Är ni några som tillsammans vill boka upp ett läger eller har önskemål om andra datum så är ni välkomna att höra av er.

CLMDOGS:
Lydnadsträningen sker utomhus här på CLMDOGS anläggning, med tillgång till både grus och gräsplan. CLMDOGS ligger vackert inbäddat i fin natur och här finns många olika sittplatser och en fin grillplats. Sommaren 2022 finns det möjlighet att få tillgång till både spis, kylskåp och mikro. Fika ingår i kursavgiften, Ni tar själv med er egen lunch. Det finns numera även en toalett att tillgå.

LÄS MER OM VARJE LÄGER:
Tryck på knappen BOKA KURS längst ner till höger på den här sidan, du länkas nu vidare till min bokningssida. Du behöver inte boka något läger, utan bara läsa om innehållet i lägren och därefter bara gå ut från sidan om du vill fundera innan du bokar. Du hittar mina SOMMARLÄGER längst upp till vänster när du kommer in på bokningssidan. Hoppas att vi ses på något av mina läger i sommar!

HINDERPARK:
På anläggningen finns möjlighet att träna på många olika hinder.
STEGE: Det finns dels en liten stege för er som skall starta upp träningen och en stor som är byggd enligt tävlingsreglerna.

SKOTT:
Jag kan även erbjuda skott träning. OBS! endast träning för er som i första hand vill träna för tävling. Har ni en hund som är berörd hänvisar jag till Privat träning.

BOENDE:
För er med husvagn/husbil finns möjlighet till uppställning på CLMDOGS. Runtomkring Gällared/Ullared finns även ett antal hundvänliga B&B, Fegens vandrarhem, Ullareds Paradis, Örnatorpet Ullared och Joastorps B&B.

LÄGERAVGIFT:
2.500 kr

JUNI:
11 – 12 Lör-Sön  BRUKSLYDNAD APPELL-ELIT

JULI:
6 – 7 Ons-Tor  BRUKSLYDNAD / UPPLETANDE
9 – 10 Lör-Sön  PERSON SÖK
14 – 15 Tor-Fre  TÄVLINGSLYDNAD
18 – 19 Mån-Tis  BÄSTA STARTEN / BANOR
21 – 22 Tor-Fre  PERSON SÖK

AUGUSTI:
3 – 4 Ons-Tor  PERSONSÖK

Samarbetspartners

CLMDOGS - Hundkurser, Temadagar, Privat träning och Läger. Hundträning som bygger på glädje, känsla och kreativitet.