070 940 90 69 carina@clmdogs.se

Carina Leander Mårtensson

Här har ni mig! Det är oftast så här jag är klädd – i hundkläder – lager på lager! Regnar det inte så blåser det, eller snöar och jag fryser väldigt lätt. Skämt åsido! Vi har faktiskt fantastiska somrar också, då hittar ni mig i linne, shorts och flip-flop!

Vem är Carina?
Jag är en väldigt kreativ person, så länge jag är motiverad.
Jag är dessutom jäkligt enveten och det har varit min starkaste egenskap i livet. Det är bra när man ständigt tycks hitta på nya projekt.
Nu börjar man ju bli lite äldre och då skall man också säga klokare men… då startar jag CLMDOGS!

Just nu har jag två Border Collies Lovemix Vässa en nybliven glad pensionär på 9 år som startat två SM i Sök och kört både Rally, Tävlingslydnad och Vallat. Dessvärre har hon har en kronisk skada i vänster Triceps som gör att hon ständigt blir halt vid överansträngning. Men hon är med och får lattja runt på alla träningar.
All In For Igor är min kille som just nu får axla mina tränings och tävlingsbehov.
Numera är det i bruksgrenarna Sök och Spår, men… Tävlingsydnaden tar helt plötsligt en STOR plats i mitt träningshjärta. Jag och Igor har fått chansen att ingå i SBK Talangtrupp 2024, så vi hoppas på att detta kommer att utveckla oss en hel del i lydnaden detta året.
Mer om mina hundar finner ni under fliken Mina hundar.

Jag är sedan många år medlem i Ullareds Brukshundklubb. Där har jag varit instruktör och kreatör. Jag har även suttit som ordförande i 3 år och är utbildad tävlingssekreterare i Bruks och Lydnad.

Själv älskar jag att åka till andra instruktörer och få nya input i min träning. Det har blivit många kurser, läger och utbildningar genom åren, och det pågår ständigt för det ger så enormt mycket tillbaka. Både i egen träning med mina hundar. Dessutom ser jag det som en viktig del i mitt företag att föra nya kunskaper vidare till alla er som kommer till mig här på CLMDOGS.